© 2014 by Aleksandra Jakoniuk. Proudly made with mywebzz.com. Photos by Aleksandra Jakoniuk. 

All rights reserved.

Smaki tortów

 

 

Tort owocowy (firmowy) 

Tort owocowy składa się z jasnego biszkoptu nasączonego sokiem, przełożonego dwoma rodzajami musu owocowego  

(jabłkowo-brzoskwiniowy i do wyboru wiśniowo-winogronowy, truskawkowy, truskawkowo-malinowy) oraz lekkimi jogurtowymi kremami owocowymi.

 

Tort śmietankowo – owocowy 

Tort składa się z jasnego biszkoptu nasączonego sokiem, przełożonego bitą śmietaną i musem owocowym (do wyboru  wiśniowo-winogronowy, truskawkowy, truskawkowo-malinowy).

 

Tort szwarcwaldzki 

Tort składa się z czekoladowego biszkoptu obficie nasączonego wiśniówką lub sokiem wiśniowym, przełożonego wiśniami, bitą śmietaną oraz bitą śmietaną z czekoladą.

 

Tort Marcello 

Tort alkoholowo-czekoladowy składający się z cienkich czekoladowych biszkoptów, nasączonych alkoholem 

i przełożonych kremem czekoladowym.

 

Tort Marcinek (śmietanowiec) 

Tort składający się z cienkich kruchych placuszków przełożonych bitą śmietanką.

Torty weselne 

 

Torty pojedyńcze na stelażu

Do wyboru mają Państwo następujące smaki:

  

Tort owocowy (firmowy) 

Tort śmietankowo - owocowy 

Tort szwardzwaldzki 

Tort Marcello  

Tort Marcinek (śmietanowiec )

 

 

 

 

 

 

Torty piętrowe

Do wyboru mają Państwo następujące smaki:

  

Tort owocowy (firmowy) 

Tort szwardzwaldzki 

Tort Marcello